Gratis babypakke 2014

Hvis du eller en du kender er så heldig at have termin i 2014, ja så er der god grund til at læse med her. Artiklen vil løbende blive opdateret, ligesom vi håber at I kære læsere, vil bidrage med viden vi ikke har fået, så kataloget for gratis babypakker i 2014 bliver så stort og omfangsrigt som muligt.

Allerede nu, hvor vi netop er gået ind i efteråret 2013, er de store producenter ude med nyt omkring, hvilke babypakker der bliver tilgængelig når vi skriver 2014. Vi ved med sikkerhed at BabySam kommer med ny gratis babypakke, Apotekerne vil have en ny variant i 2014, ligesom Matas også vil fortsætte deres store succes.

Det helt store nyhederne lader desværre vente på sig, men vi skal naturligvis nok være på banen, så snart vi ved mere. Husk også selv at skrive en kommentar, hvis du ligger inde med fif og tricks til at finde frem til ellers ukendte gratis goder, der kommer vores små elsklinge til gode.

Her tænker du på “Gratis babypakke 2014”

  1. Hej

    Ved I hvornår Babysam får deres nye babypakke? Jeg har fået en kode, men tænker jeg først vil bruge den når den nye pakke er kommet. Spurgte i en butik men de kendte ikke noget til at der ville komme en ny pakke.

    Mvh. Tobias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *