Inviter mødregruppen med i biografen gratis

På det nye filmsite MOVIEDB har de netop annonceret deres seneste konkurrence om 20 biografbilletter. Denne gang er det den kommende Jussi Adler-Olsen krimi “Kvinden i buret”, der skal nydes.

Vinderchancen er stor, især hvis alle venner og veninder går sammen og deltager på tværs. På den måde er sandsynligheden for enten at blive inviteret eller selv at kunne invitere mødregruppen med i biffen langt større.

→ Deltag i konkurrencen her

Held og lykke!

Gratis babypakke 2014

Hvis du eller en du kender er så heldig at have termin i 2014, ja så er der god grund til at læse med her. Artiklen vil løbende blive opdateret, ligesom vi håber at I kære læsere, vil bidrage med viden vi ikke har fået, så kataloget for gratis babypakker i 2014 bliver så stort og omfangsrigt som muligt.

Allerede nu, hvor vi netop er gået ind i efteråret 2013, er de store producenter ude med nyt omkring, hvilke babypakker der bliver tilgængelig når vi skriver 2014. Vi ved med sikkerhed at BabySam kommer med ny gratis babypakke, Apotekerne vil have en ny variant i 2014, ligesom Matas også vil fortsætte deres store succes.

Det helt store nyhederne lader desværre vente på sig, men vi skal naturligvis nok være på banen, så snart vi ved mere. Husk også selv at skrive en kommentar, hvis du ligger inde med fif og tricks til at finde frem til ellers ukendte gratis goder, der kommer vores små elsklinge til gode.