Vores Børn velkomstpakke

Vores Børn er et magasin der følger din barns alderstrin. Er du gravid og venter barn, har Vores Børn et meget relevant magasin der helt simpelt hedder “Gravid”. Deres magasin for de mindste følger de nyfødte og mindste børn i alderen 0-3 år. I Vores Børn Junior finder du relevante artikler og indhold til dig og dine børn i alderen 3-8 år

Når du vælger din velkomstpakke hos Vores Børn skal du først vælge, hvad du ønsker dit abonnement skal passe til og er du sidst i din graviditet giver det måske ikke så meget mening at bestille “Gravid”.

Efter du har taget stilling til magasinets fokus kommer du ind til de forskellige gavetilbud. Du kan eksempelvis vælge 6 numre af Vores Børn 0-3 år sammen med et sengesæt fra Roommate for 259,-.

Du kan også vælge 3 numre af magasinet sammen med et gavekort på 150,- til
netbutikken lirumlarumleg for 99,-

Der er et hav af mulige kombinationer og du kan se dem alle her

Apotekets gratis babypakke

Ikke alle babypakker kan bestilles over nettet. Én af dem er den som de fleste store apoteker tilbyder landet over og du er desværre nødt til at tage ned på apoteket for at høre om det. Du kan også prøve at ringe til dem, hvis det bliver for besværligt at tage turen til butikken.

Som oftest har apoteket en fantastisk god babypakke med mange forskellige vareprøver, som du kan få med hjem helt gratis

En af fordelene ved babypakken fra apoteket er naturligvis kvalitet, som du kan være sikker på overholder de standarder der er nødvendige for at beskytte en nyfødt. Det er også en rigtig god måde at blive bekendt med de produkter der findes til små børn og du kan altid spørge det uddannede personale i butikken, hvis du er i tvivl om virkning og dosis.

Apotekets babypakke kan eksempelvis indeholder apotekets egene produkter, herunder babysalve, baby creme, baby shampoo og meget andet.

Gratis HUSK – fiberHUSK prøvepakke

Hos den anderkendte producent af kosttilskud HUSK kan du helt gratis få tilsendt en vareprøve på en af to valgfrie produkter, blot ved at udfylde en formular.

HUSK fibre har længe være kendt som et rigtigt godt kosttilskud der fremmer fordøjelsen og sørger for en velfungerende tarmfunktion. Noget som rigtig mange nybagte mødre kan have behov for.

Selve produktet er fremstillet af Psyllium frøskaller og er i visse udgaver tilsat en smule smag. Andre varianter er velegnet som en kilde til højere fiberindhold i dit hjemmebag.

De to vareprøver består af 20 gram FiberHUSK eller HUSKfibre i to dosisbreve med lemonsmag og solbærsmag.

Du kan bestille din HUSK pakke her

DryNites gratis prøvepakke

DryNites er det bedste produkt af sin slags, når dit barn når en alder, hvor sengevædning bliver helt almindeligt. De giver dit barn en perfekt beskyttelse, der sørger for en uafbrudt og god nattesøvn. DryNites er produceret af Huggies og ligner undertøj, som alt andet, hvorfor det ikke er noget problem at have dem med på familiebesøg eller hos venner.

Den diskrete løsning er lavet til børn fra alderen 3 år og helt op til 15 år – både til piger og drenge.

På DryNites hjemmeside kan du få en gratis prøvepakke. Du bestemmer selv om det skal være til en dreng eller en pige, samt hvilken alder du ønsker dine DryNites skal passe til.

Få den gratis prøvepakke her

Gratis MAM Original sutter

MAM er kendt for deres prisvindende babyprodukter og lige nu har du muligheden for at få en af deres flotte MAM original sutter. Sutterne fra MAM er anatomisk korrekte og sidder perfekt i den lille mund. Sutten er udstyret med gribeknap og lufthuller og en indvendig udformning der virker skånsom overfor den nye og sarte babyhud.

Sutten anbefales fra fødsel og indtil seks måneder. for at modtage sutten med posten skal du blot følge vejledningen via MAMs facebook side.

“Synes godt om” deres side og udfyld formularen og så er du sikret en sut af en værdi på cirka 25 kr.

Find MAMs facebook-tilbud her

Englestreger gratis babypakke

Siden 2005 har Englestreger fungeret som en webshop med speciale i børnetøj og legetøj. I dag sælger butikken alle de kendte mærker som Danefæ, ej sikke lej, franse kids, katvig, molo og mange flere.

Hvis du alligevel handler i shoppen, så husk at være opmærksom på den gratis babypakke som alle kan få med i handlen, så snart du køber for mere end 200,-. Det eneste du skal gøre er at føje babypakken til din indkøbskurv og så får du de gratis herligheder sendt med uden ekstra omkostninger.

Babypakken kan indeholde forskellige spændende ting og har altid en mindste værdi af 100,-.

Du kan læse mere om babypakken fra Englestreger her

Peter Pedal T-shirt + DVD Konkurrence

Peter Pedal er nok verdens bedst kendte abe. Det var oprindeligt et tysk kunstnerpar der for første gang tegnede den lille fyr og i USA udgav man i 1941 den allerførste Peter Pedal bog under navnet Curious George, hvilket kan oversættes til Nysgerrige George. Peters meget store nysgerrighed får ham konstant ud i problemer, men han kommer også på fantastiske eventyr. Hans ven “Manden med den gule hat” der hentede Peter Pedal med til storbyen fra Afrika, står altid klar til at hjælpe.

I denne konkurrence kan du gratis deltage og vinde en sød T-shirt med Peter Pedal i størrelsen 2-4 år. Med i gaven får du også DVD-filmen “Peter Pedal på nye eventyr” – 77 skønne minutters tegnefilm for de mindste.

For at deltage skal du blot i kommentarfeltet skrive, hvad dine bedste råd til nye forældre er.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer i løbet af maj-måned.

Tak fordi du legede med 🙂

REMA 1000 Babystartpakke

REMA 1000 er den allerførste discountbutik der har deres helt egen gratis babypakke og det er endda en babystartpakke med rigtig meget indhold. Denne skal du ikke bare overlade til andre nye forældre for den er værd at gå efter.

Rema1000 babypakken indeholder bleer, vådservietter, skumvaskeklude, sut, bamse + en overraskelse. Alt sammen noget er er perfekt til en nystartet familie eller ved familieforøgelse.

Produkterne er gode og er sammensat af Rema 1000s egne populære produkter, herunder af mærket New Born bleer af høj kvalitet og med super sugeevne. De er Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergifonden.

Hele babystartpakken fra Rema har en pålydende værdi af kr. 80,- og du kan få 1 pakke pr. barn (ikke én pr. husstand som ved mange andre lignende tilbud).

Du kan bestille gratis REMA 1000 Babystartpakke her