Peter Pedal T-shirt + DVD Konkurrence

Peter Pedal er nok verdens bedst kendte abe. Det var oprindeligt et tysk kunstnerpar der for første gang tegnede den lille fyr og i USA udgav man i 1941 den allerførste Peter Pedal bog under navnet Curious George, hvilket kan oversættes til Nysgerrige George. Peters meget store nysgerrighed får ham konstant ud i problemer, men han kommer også på fantastiske eventyr. Hans ven “Manden med den gule hat” der hentede Peter Pedal med til storbyen fra Afrika, står altid klar til at hjælpe.

I denne konkurrence kan du gratis deltage og vinde en sød T-shirt med Peter Pedal i størrelsen 2-4 år. Med i gaven får du også DVD-filmen “Peter Pedal på nye eventyr” – 77 skønne minutters tegnefilm for de mindste.

For at deltage skal du blot i kommentarfeltet skrive, hvad dine bedste råd til nye forældre er.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer i løbet af maj-måned.

Tak fordi du legede med 🙂

7 meninger om “Peter Pedal T-shirt + DVD Konkurrence”

 1. Jeg må da være med 😉

  Vi mangler MEGET….tøj, pusletaske, puslebord, seng, dyner, puder, stofbleer, regnslag, myggenet, voksipose, badekar, vaskeklude, højstol…skal jeg blive ved….men mest mangler vi babyen 😉

 2. Hvis i er førstegangsforældre så drop ideén med, at i ikke vil gå barnet i søvn med barnevognen 🙂
  Det er noget man først lære med barn nummer 2.
  Alle har gjort det, så ha ikke dårlig samvittighed over “fejl”.

  Vigtigst regel i opdragelsen med mine børn er “det går nok”. Have klare og konsekvente regler, men ikke regler for reglers skyld.

 3. Beste råd:Lytt til rådene du får. Men..brug fornuften; nogle gange skal man lade et råd gå forbi…

 4. Bedste råd: Som første gangs gravid er mit bedste råd til andre “stol på dig selv og vid hvem du skal spørge til råds og hvem du skal lukke ørerne for”

  Hvad vi mangler til baby? Vi mangler nærmest alt (undtagen kærlighed og forventning). Vi er på udkig efter barnevogn, autostol, puslebord og løbeklapvogn. Og så er der alt det, vi ikke ved vi mangler 😉

 5. Man skal følge sit hjerte ..
  og man skal gør hvad man føler for..

  Man skal lytte til andres råd men man skal ikke være ked af og prøve tingene på sin egen måde plus man skal give plads til sig selv og baby..

  husk også og se andre mennesker…

 6. Mangler tøj til dreng ( storebror på 2 år ) Tøj til den lille pige der kommer sidst i november. Pusletaske, bæresele, alt til barnevogn, tæpper, bamser osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *