Gratis babyting og børnetøj på Afhent.dk

På Afhent.dk er det muligt at finde en masse gratis ting til din baby eller børn.

Børneting kan sagtens genbruges, og det giver afhent.dk mulighed for. Det er nemlig muligt at bortgive, bytte og søge gratis ting til din baby.

Det at genbruge børneting er både godt for miljøet og gør andre mennesker glade. Alt behøver ikke være nyt, især ikke når børnetøj og legetøj hurtigt bliver forældet, i takt med børnene vokser. Samtidigt kan har du også mulighed for, at give jeres babyting videre til andre børnefamilier, der savner nogle ting til deres børn.

Der er mange familier, der ligger inde med en masse legetøj, babytøj eller lignende, som ikke bliver brugt. Disse ting kunne let få en ny glad ejer og glæde børnene.

Afhent.dk er startet i 2012, som et opgør i mod køb og smid væk kulturen. Der bliver i dag smidt utrolig mange brugbare ting ud, som sagtens kunne bruges og som andre kunne få glæde af.

Siden oplever en kraftigt vækst, både i antallet af besøgende men også antallet af annoncer og brugere.
Siden har udviklet sig til også at omfatte ting der byttes og søges.

Det kan være du har noget, der er for godt til at give væk helt gratis og derfor gerne vil bytte tingen til noget andet du står og mangler.
Derudover kan du nu også søge efter de ting som du søger, det kan være samleobjekter eller nyt legetøj til dine børn.

Der findes ikke kun børneting og ting til babyer, men der er også 11 andre kategorier. Disse kategorier tæller alt fra antikke møbler til elektronik. Folk har mange gange svært ved at komme af med, deres gamle møbler, derfor opretter de en bortgives annonce og får afhentet tingene gratis.

Alt er ikke småt brændbart, og det er gratis at oprette en annonce. Ved at genbruge ting i stedet for at smide dem ud, udnytter vi samtidigt ressourcerne meget mere. Denne grønne tankegang er ikke mere omkostningsfuld, men tvært imod.

På Afhent.dk er målsætningen at gøre alle gratisgoder mere tilgængelige i Danmark og skabe et mødested, hvor brugbare gratis ting skifter ejerskab til glæde for begge parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *